Redőny

- Az "Új típusú" redőny:
Új tipusú redőnyúj minőségi kategóriát állított fel a műanyag redőnyrendszerek családjában. Külső megjelenését tekintve, megegyezik az alumínium redőny formavilágával. A redőnyben található alumínium alkatrészek alkalmazásával, nem csak a redőny tartósságát és esztétikai látványát növeltük meg, de lehetővé vált a redőnyrendszert szúnyoghálóval ellátni. A redőnytokba integrált szúnyogháló esztétikailag és anyagilag is kedvező választás. A gyártáskor felhasznált redőnylécek mindegyike fedett, ezáltal zárt állapotban teljes fényzárást biztosít. A redőnyök működtetése gurtni vagy zsinórzat alkalmazásával történik. Javasolt a zsinóros működtetés választása, mellyel évekkel hosszabbítjuk meg a kezelő élettartalmát. Az "„Új típusú” redőny" napjaink hőszigetelt nyílászáróinak, esztétikus műanyag redőnyrendszere.

- A "Hagyományos" redőny:
Hagyományos redőnyegy kiforrott, de alapjaiban egyszerűbb és szerényebb technikai lehetőségeket magába rejtő redőnyrendszer, amely kedvező árával csalogatja megrendelőit. A felhasznált kiváló minőségű műanyag alkatrészek biztosítják a hosszú élettartamot és a problémamentes működést. A gyártáskor felhasznált redőnylécek mindegyike fedett, ezáltal zárt állapotban teljes fényzárást biztosít. A redőnyök működtetése alapesetben gurtnival történik, de zsinóros működtetés is választható. A "Hagyományos" redőny a gerébtokos nyílászárók ideális redőnyrendszere.

- Aluminium redőny alulcsapott karokkal
A "heroMax" alumínium redőnyrendszer, sokoldalúságának köszönhetően kiváló választás, a megbízható, német minőséget kedvelők számára. A heroal alumínium redőnyrendszer a felhasznált anyagoknak köszönhetően tökéletes színtartást, hosszú élettartamot és kiváló hőszigetelési képességet biztosít. Az épület nyílászáróira felszerelt redőnyök a természet minden támadásának ki vannak téve, így a hagyományos lakkozás nem bírja sokáig, ezért a nyers alumínium felületeket, a színt adó porlakk réteg felhordása után egy mattosodást gátló, vastag lakkréteggel látják el. E lakkrétegeket külön-külön égetik rá az alumínium felületre, mely az alábbi előnyöket nyújtja Önnek:
- határozottan nagyobb tartósság
- jobb ellenállási képesség
- színtartósság, és UV sugárzás elleni védelem
A heroMax alumínium redőnyrendszer egyesíti a minőséget az esztétikummal.

- Aluminium redőny íves tokkal
A természet nem ismeri a sarkokat és a széleket. Mindent harmonikusan épít fel, mint az "heroTOP" ívelt tokos, alumínium redőnyrendszert a heroal. A redőnyrendszert nem rejtjük el a vakolatba, így lesz a ház homlokzatának gyöngyszeme. A heroal alumínium redőnyrendszer a felhasznált anyagoknak köszönhetően tökéletes színtartást, hosszú élettartamot és kiváló hőszigetelési képességet biztosít. Az épület nyílászáróira felszerelt redőnyök a természet minden támadásának ki vannak téve, így a hagyományos lakkozás nem bírja sokáig, ezért a nyers alumínium felületeket, a színt adó porlakk réteg felhordása után egy mattosodást gátló, vastag lakkréteggel látják el. E lakkrétegeket külön-külön égetik rá az alumínium felületre, mely az alábbi előnyöket nyújtja Önnek:
 - határozottan nagyobb tartósság
 - jobb ellenállási képesség
 - színtartósság, és UV sugárzás elleni védelem
A "heroTop" alumínium redőnyrendszer egyesíti a minőséget az esztétikummal.

- Vakolható redőnytok
Épülő házának tervezésekor a legjobb választás az áthidalóba rejtett "Vakolható tokos" alumínium redőnyrendszer, mely szakszerű beépítés esetén maximális hőszigetelést biztosít.
A beépített tokrendszer utólagosan elvakolásra kerül, ezáltal az alábbi előnyöket nyújtja Önnek:
 -a vakolás után a redőnytok kívülről nem látható
 -a beépített redőnytok nem takar a nyílászáró üvegfelülete elé
 -a tokszerkezet hőhídmentes és heroal alumínium léccel szerelve kiváló hő-, és hangszigetelő.
Fontos, hogy a beépítési rajzban megadott mélységi és magassági adatokat vegyék figyelembe az áthidalók kialakítása során, hisz a beépítés után a redőnytok külső szigetelő rétegének a fal síkjával kell egy síkban lennie!

- EXTE ráépíthető redőnyrendszer
egy biztos megoldás a kényelem és a maximális hőszigetelés kialakítására. A rendszer nagy előnye a külsőtokos redőnyökkel szemben, hogy ezeket a tokokat a nyílászárókkal együtt építjük be, ezáltal időt és pénzt spórolhatunk. A kívánt építési helyzetre előkészített redőnytokok szerelése egyszerűen kivitelezhető, így hibás szerelés az építkezésen nem fordulhat elő. A termék beépítése nem igényli kőműves-, és redőnyös szakember közreműködését, hiszen a szerelést az ablak beépítő végzi el, így az iparosok közti konfliktus helyzet már a múlté! A nyílászáró és a redőnytok közötti kapcsolatot speciális klipsz teszi lehetővé, ennek köszönhetően az ablakelem statikusan is megerősítésre kerül.
A tok födémhez való rögzítése egy rögzítő lemez segítségével történik, mely minden ablakrendszerhez alkalmazható.
A ráépíthető redőnyrendszerek típustól függően külső és belső vakolóéllel is elláthatók, így a tok szélessége akár 38 cm-es falvastagságig is kiegészíthető.

 

Heroal külsőtokos aluminium redőnyök Heroal külsőtokos aluminium redőnyök Heroal külsőtokos aluminium redőnyök
Heroal külsőtokos aluminium redőnyök Heroal külsőtokos aluminium redőnyök Áthidaló helyére építhető perfekt ST 200 RG redőnytok
Új tipusú műanyag redőny Új tipusú műanyag redőny Vakolható tokos redőny
Vakolható tokos redőny Vakolható tokos redőny Nyílászáróra építhető AE 200 RG redőnytok
Nyílászáróra építhető AE 200 RG redőnytok Nyílászáróra építhető AE 200 RG redőnytok  
Redőnyszerelés, Fót
2151 Fót, November 7 tér 17.