Redőny

Hívjon most!

+36 70 631 1449

Redőny szerelés

Műanyag redőny

A redőny típusok között talán ez a legnépszerűbb. Megfizethető áron, bármilyen színben választható.

Kívül a nyílászáró tetején egy tok található, amely lindab lemezből készül, valamint a tok védőfóliával van ellátva az esetleges sérülések elkerülése végett.

Alap esetben a lefutósín 45×60 mm-es vagy 22×53 mm-es lehet. Minkét esetben zajcsökkentő gumival vannak ellátva.

A lefutók fehér vagy barna színűek lehetnek, amelyhez természetesen a gurtni is választható fehér vagy barna színben. A gurtni belülre a nyílászárón keresztül egy furaton, és egy un. műanyag görgős kivezetőn keresztül kerül bevezetésre. A redőny gurtni rögzítésére kézi megállító békával, vagy behúzó automatával lehetséges. Nagy előnye a redőnynek hogy megnöveli a nyílászárók hőszigetelését és hangszigetelését, valamint remekül sötétít.

Különböző igények esetén a műanyag redőny kérhető akár alumínium lefutóval, vagy alumínium záróléccel, ill. fémtengellyel. Viszont a nagyobb méretű redőnyöket alapesetben is alumínium záróléccel és fémtengellyel szereljük.

MŰANYAG REDŐNYEINK KÜLSŐ-, ILLETVE BELSŐ TOKOS KIVITELBEN IS RENDELHETŐ!

ALUMÍNIUM REDŐNY

Minden szempontból a legjobb választás! Ennek a redőny fajtának minden része alumíniumból készül, ebből adódóan nagyon tartós, hibalehetőségek teljesen kizárva. Ezen kívül nagyon jó hőszigetelő tulajdonságokkal bír, mivel a lécek hőszigetelt habbal vannak töltve.

Működését tekintve lehet kézi mozgatású és motoros mozgatású. Alapáron fehér és barna színben érhetőek el, felár esetén egyéb színek is lehetségesek. A lécek elcsúszását az alumínium redőny esetén az alliterek akadályozzák meg, így még kevesebb a hibalehetőség.

Az alumínium redőnylécek az acéltengelyhez T alakú fém kapoccsal illeszkednek, ami által még stabilabb a redőny. Az alumínium redőny lefutója minden esetben 22×53 mm-es alumínium profil, szúnyoghálóval kombinált típusnál pedig 40×53 mm-es. Előbbi zajcsökkentő gumival, utóbbi kefebetéttel van ellátva.

ALUMÍNIUM REDŐNYEINK KÜLSŐ-, ILLETVE BELSŐ TOKOS KIVITELBEN IS RENDELHETŐ!

Vakolható tokos redőny

Ez egy olyan redőnytípus, amelynek a helyét már az építkezés során ki kell alakítani. Remek választás lehet, hiszen a vakolás miatt kívülről semmi nem látszik a redőnytokból. A külső tokos redőnnyel szemben a vakolható tokos redőny előnyére vall az is, hogy nem takar el semmit a nyílászáró felső részéből. Ez azért jó mert sokkal több fény jut be a lakásba. Fontos odafigyelni már a tervezésnél is a nyílászáró magasságára, hiszen annak magasságát a vakolható tokhoz kell terveztetni.

Szúnyoghálóval kombinált redőny

Ez egy nagyon jó minőségű anyagokból készített termék, amely amellett hogy esztétikus látványt nyújt, nagyon hasznos, hiszen egy redőnydobozban (min. 16,5 cm-es) van építve a redőny és a föl-le húzható szúnyogháló is. A redőny és a szúnyogháló külön lefutósínben, tehát dupla lefutósínben mozgatható külön-külön. A redőnyt természetesen gurtni segítségével, a szúnyoghálót pedig egy fogantyú segítségével mozgatjuk a kefés lefutósínben. A kefés lefutó sínnek köszönhetően a rovarok a szúnyogháló semelyik részén nem tudnak bejutni a lakásba. Az osztott nyílászárók esetén is tökéletesen működtethető. A szúnyogháló anyaga üvegszálas, amely felhúzott állapotban és működtetés közben is feszes marad.

Ajánlatkérés
Telefonszám: +36 70 631 1449